logo Клуб Предпринимателей Краматорска

У Клубі Підприємців Краматорська відбулось звітно-виборче зібрання

Обрано нового Президента Клубу Підприємців Краматорська – ним стала Ірина Сергієнко!

30 березня 2017 року в Клубі Підприємців Краматорська відбулось звітно-виборче зібрання – члени Клубу обирали нового Президента та новий склад Ради. Сергій Кондратюк, складаючи повноваження очільника Клубу, зробив огляд найбільш важливих подій, що відбулися в організації протягом останніх півроку.

17621883 1232178183569959 8865913815123644031 o

1. Важливою подією для Клубу Підприємців Краматорська стало отримання статусу юридичної особи, що надає можливість організації делегувати своїх представників в органи та структури, які займаються прийняттям важливих для бізнесу, зокрема, та міста, в цілому, рішень.

2. Члени Клубу взяли активну участь в процесі розробки нової стратегії розвитку міста Краматорська. Було виконано масштабну роботу, націлену на те, щоб Краматорськ в найближчому майбутньому став містом, привабливим для зовнішніх інвестицій.

3. Клуб провів кропітку роботу по внесенню змін до проекту рішення Краматорської міської ради «Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців на території міста Краматорська». Підприємці брали участь у громадських слуханнях з цього питання, двічі направляли відкрите звернення на адресу адміністрації міста з проханням знизити ці ставки на 50%, на прохання Клубу цю ініціативу підтримала і Громадська рада Краматорська. Рішенням Краматорської міської ради ставки були знижені на 20% від розміру нині діючих.

4. Питання про якість дитячого харчування в школах також не залишилось без уваги й участі членів Клубу. Нам вдалося досить переконливо донести до відома, і адміністрації, і громадськості міста Краматорська свою точку зору, яка полягає в тому, що якість чого б то не було, звичайно, треба підвищувати, але робити це необхідно виключно в рамках законності.

5. Останнім, дуже цікавим та якісним заходом, у якому взяли участь члени Клубу, стала бізнес-виставка «Схід-Експо 2017». «Схід-Експо 2017» надала можливість підприємцям не тільки представити свою продукцію та послуги, а й встановити нові ділові зв’язки з іншими підприємцями та знайти потенційних ділових партнерів і нових клієнтів.

Найближчою, значимою для життя Клубу подією є Фестиваль аматорського мистецтва ім. Марії Приймаченко, який відбудеться 20 травня цього року. Ми впевнені, що в 2017 році фестиваль пройде на такому ж високому організаційному й культурному рівні, як і торік.

 Друк  E-mail