logo Клуб Предпринимателей Краматорска

У селі Пришиб 2 червня 2018 пройшов третій Фестиваль "Повітряних зміїв"

Вже третій рік поспіль біля села Пришиб Клуб Підприємців Краматорська проводить захід з вшанування пам’яті членів екіпажу літака АН-30Б, які 6 червня 2014 року відвели підбиту бойовиками машину за межі житлових масивів міста Слов’янська та села Пришиб, врятувавши життя десяткам людей. П’ятеро з восьми членів екіпажу тоді загинули.

2018-06-02-014

Продовжити читання

 Друк  E-mail

«Територія А» - Анжеліка Рудницька про свій візит до Краматорська та про Фестиваль аматорського мистецтва ім. Марії Примаченко

Відома українська співачка, волонтерка, президент арт-агентства «Територія А» - Анжеліка Рудницька – в ефірі програми «Важливо PRO» Чорноморської телерадіокомпанії розповідає про свій візит до Краматорська, про Фестиваль аматорського мистецтва ім. Марії Примаченко та про волонтерство.

 Друк  E-mail

Відкриття щорічного Міжнародного фестивалю мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест» 2018

У п’ятницю, 25 травня, у конференц-залі Готельного комплексу «Краматорськ» розпочалися кінопокази щорічного Міжнародного фестивалю мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест». В Краматорську фестиваль проходить вже втретє і за неодмінної підтримки Клуб Підприємців Краматорська.

2018-05-25-03

Продовжити читання

 Друк  E-mail

Оголошення переможців Конкурсу відеороликів "З любов'ю до рідного краю" 2018

Вчора, 20 травня 2018 року, на Фестиваль аматорського мистецтва ім. Марії Примаченко було оголошено результати третього Конкурс відеороликів "З любов'ю до рідного краю". Отже переможцями стали:

2018-05-20-4-02

Продовжити читання

 Друк  E-mail

В Краматорську відбувся 4-й щорічний Фестиваль аматорського мистецтва імені Марії Примаченко

В Краматорську відбувся 4-й щорічний Фестиваль аматорського мистецтва імені Марії Примаченко. Організаторами цього масштабного свята творчості і таланту, за традицією, став Клуб Підприємців Краматорська.

 Друк  E-mail

Більше статей...