logo Клуб Предпринимателей Краматорска

Ми проводжаємо 2016 рік!

Для Клубу Підприємців Краматорська він був не менш активним і насиченим подіями, ніж попередні роки. Ми провели разом дуже багато часу, думаючи і обговорюючи те, що може поліпшити наше життя й життя інших людей в цьому місті. Найчастіше обговорення були дуже емоційними: ми сперечалися, сварилися, мирилися. Але завжди такі зустрічі закінчувалися прийняттям важливих для всіх нас рішень.

Клубу Підприємців Краматорська проводжає 2016 рік

У цьому році ми брали активну участь в організації культурних заходів в Краматорську, для того, щоб всі жителі й гості міста мали можливість якісно провести своє дозвілля та долучитися до різних творчих процесів.

Ми зустрічалися із політичними діячами, керівниками обласної та міської адміністрацій, представниками громадськості, щоб знайти спільну мову й ті точки дотику, які б дозволили нам спільно, а значить, з більшою ефективністю, вирішувати важливі для міста питання: покращувати бізнес-клімат, підвищувати якість дитячого харчування, формувати стратегію розвитку Краматорська. І робити це ми завжди намагалися професійно, демонструючи повагу до опонентів навіть у ситуаціях гострого конфлікту інтересів.

Ми ставили пам'ятники загиблим воїнам, брали участь у патріотичних маршах, прикрашали місто скульптурами, організовували художні виставки й фестивалі. І все це для того, щоб донести до мешканців Краматорська цінність того багатої духовної й культурної спадщини, власниками якої ми з вами є, і яку потрібно зберегти, у що б то не стало.

Ми підтримували заходи за участю дітей та молоді, тому що наші діти - це майбутнє нашого міста. І зараз від нас та від нашої допомоги в розвитку їхнього потенціалу залежить, яким воно буде.

Все це - спільні цілі членів Клубу Підприємців Краматорська. В їх досягнення ми вкладаємо час, сили, досвід і душу. І готові продовжувати це робити і в Новому 2017 році!

Клубу Підприємців Краматорська проводжає 2016 рік фото 1 Клубу Підприємців Краматорська проводжає 2016 рік фото 2

Клубу Підприємців Краматорська проводжає 2016 рік фото 3 Клубу Підприємців Краматорська проводжає 2016 рік фото 4

Клубу Підприємців Краматорська проводжає 2016 рік фото 5 Клубу Підприємців Краматорська проводжає 2016 рік фото 6

Клубу Підприємців Краматорська проводжає 2016 рік фото 7 Клубу Підприємців Краматорська проводжає 2016 рік фото 8