logo Клуб Предпринимателей Краматорска

Нагородження фіналістів Восьмого регіонального конкурсу «Підприємець року Донецької області - 2016»

«Сьогодні Україна відзначає професійне свято - День підприємця. Підприємництво - одна з найважливіших складових розвитку економіки Донбасу. Зараз в регіоні налічується понад двісті тисяч суб'єктів підприємницької діяльності: сільське господарство, транспорт, будівництво, туризм, торгівля. І нехай сьогодні підприємництву Донбасу нелегко, але це і є якраз ті виклики і можливості для того, щоб стати краще і ефективніше, змінити себе на благо розвитку і процвітання Донецького регіону…».

Підприємець року Донецької області 2016

Такі слова на адресу підприємців Донеччини сьогодні звучали у конгрес-холі Ювелірного будинку «SA&GA» - на Урочистій церемонії нагородження фіналістів Восьмого регіонального конкурсу «Підприємець року Донецької області - 2016». Ініціаторами події та її організаторами в Краматорську були Донецька обласна державна адміністрація, Донецька торгово-промислова палата та Регіональний фонд підтримки підприємництва по Донецькій області.

Нагороди вручались у наступних номінаціях: «У галузі промисловості», «У галузі сільського господарства», «У галузі торгівлі», «У галузі житлово-комунального господарства», «У галузі послуг», «У галузі start-up року», «За високий рівень соціальної відповідальності в малому бізнесі», «За активну підтримку малого бізнесу». У фіналі конкурсу нагородами було відзначено досягнення керівників підприємств з міст: Слов’янськ, Дружківка, Бахмут, Покровськ, Селідове, Мирноград, Волноваха, Новогродівка, Авдіївка та Вугледар.

Малий та середній бізнес міста Краматорськ на Урочистій церемонії нагородження фіналістів Восьмого регіонального конкурсу «Підприємець року Донецької області - 2016» представляла компанія QuartSoft Ukraine у особі її генерального директора - Кондратюка Сергія Івановича, який став одним із трьох фіналістів у номінації «За активну підтримку малого бізнесу».

Підприємець року Донецької області 2016, фото 1 Підприємець року Донецької області 2016, фото 2

Підприємець року Донецької області 2016, фото 3 Підприємець року Донецької області 2016, фото 4

Більше фото тут

 

 Друк  E-mail