logo Клуб Предпринимателей Краматорска

Відкриття мозаїчної композиції «Сторони світу»

29 липня Клуб Підприємців Краматорська відкривав мозаїчну композицію «Сторони світу» в Сквері Профспілок. Мозаїка у вигляді кола з візерунком-вишиванкою, в центрі, та початковими літерами сторін світу, зовні, поєднала в одне ціле шість скульптур композиції «Ворота Лабіринт».

Відкриття мозаїчної композиції у Краматорську, фото 1

Ідея створення «Сторін світу» належить заслуженому митцю України В'ячеславу Гутирі, а втілили її в життя працівники Заводу автогенного обладнання «Донмет».

Незважаючи на похмуру погоду і раз у раз погрожуючий зірватися дощ, захід, присвячений відкриттю нового компонента композиції «Ворота Лабіринт» пройшов у теплій та веселій атмосфері. Участь в ньому взяли не тільки члени Клубу Підприємців Краматорська, а й усі, хто в цей момент відпочивав у сквері.

В центрі мозаїки гості свята демонстрували свої географічні пізнання, співали, танцювали, читали вірші, а закохані пари освідчувалися один одному в коханні. Урочистим моментом став запуск в небо куль - блакитних, в колір неба, та білих, в колір скульптур, що стоять поруч. А фіналом - відео-селфі, яке члени Клубу Підприємців Краматорська зняли на згадку про цю подію. На камеру вони говорили про свободу, про надію, віру, красу, про любов і щастя. Можливо, вести зйомку відео-селфі в центрі мозаїки «Сторони світу» стане новою гарною традицією в нашому місті.

А в планах у Клуба Підприємців Краматорська нові «скульптурні» перетворення зовнішнього вигляду нашого міста. За словами Володимира Сергієнка, зміни обов'язково будуть, якщо мати відповідні знання, бажання й чітке усвідомлення своїх можливостей. Все це у членів Клубу Підприємців є.

Відкриття мозаїчної композиції у Краматорську, фото 1 Відкриття мозаїчної композиції у Краматорську, фото 2

Відкриття мозаїчної композиції у Краматорську, фото 3 Відкриття мозаїчної композиції у Краматорську, фото 4

Відкриття мозаїчної композиції у Краматорську, фото 5 Відкриття мозаїчної композиції у Краматорську, фото 6

Більше фото тут.

Відеорепортажі про подію:

 Друк  E-mail